Vloerstripper huren bij Rent4All


Een vloerstripper of tapijtstripper is doorgaans niet een machine die u met regelmaat nodig zult hebben. Heeft u een project in de pijplijn waarvoor u toch een dergelijke machine nodig heeft, dan is een vloerstripper huren in plaats van kopen een uitstekende oplossing. U huurt een vloerstripper bij Rent4All tegen een scherpe prijs en kunt er zeker van zijn dat deze van alle gemakken is voorzien. Ieder machine in ons machinepark wordt zorgvuldig onderhouden en schoon opgeborgen. Hierdoor zal de machine altijd keurig zijn werk doen en het u gemakkelijk maken, bij kleine én grote projecten. Geen project is namelijk te groot voor onze Ride On vloerstripper. Of u nu tegelvloeren wilt verwijderen uit een kleine ruimte of een gehele sportvloer moet weghalen. De vloerstripper is zelfs geschikt voor het verwijderen van parket en houten vloeren. Een scala van mogelijkheden wordt aan u gepresenteerd dankzij de kleine draaicirkel en wendbaarheid van onze Ride On vloerstripper.

Beschrijving

Een Ride On vloerstripper is ideaal voor het verwijderen van grote oppervlakten vloeren, zoals tapijt, tegelvloeren, vinyl, parketvloeren en houtenvloeren. Doordat u zelf plaats neemt op de machine kunt u de gehele klus aan de vloerstripper overlaten. Deze is voorzien van een krachtige motor die minimaal geluid maakt, waardoor de vloerstripper ook inzetbaar is in winkels en ziekenhuizen, of andere openbare gelegenheden. Gewoon tijdens openingsuren! Door zijn voorste zwenkwielen is de Ride On vloerstripper extreem wendbaar en draait zich om de eigen as. Ideaal voor kleine ruimtes zoals gangen of woonkamers. Door de snelheid van de machine is uw klus in een mum van tijd geklaard. U kunt al snel aan het volgende project gaan beginnen. Doordat u uw werk van bovenaf kunt bekijken heeft u goed zicht op wat er gebeurt en kunt desgewenst bijsturen. Hierdoor zult u minder snel fouten maken en is uw werk sneller af. De bediening van deze prachtige machine is erg eenvoudig en vereist geen vooropleiding.


Al vanaf € 152,- per dag!

Prijzen

Prijzen zijn excl. btw
Dagprijs: €190
Weekprijs: €760
Dagprijs bij weekafname: €152
Maandprijs: Op afspraak.

Meest gestelde vragen over de vloerstripper van Rent4All

Heeft u vragen over een vloerstripper huren? Begrijpelijk! Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er nog tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hoeveel kost het huren van een vloerstripper? 

Rent4All beschikt over een brede selectie van de beste vloerstrippers. Deze zijn te huren vanaf slechts 152 euro per dag, bij een minimale afname van een week.

Hoelang kan ik een vloerstripper huren bij Rent4All? 

Wilt u de vloerstripper langer of juist korter huren? Dat kan ook. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken. Aan de hand van uw voorgenomen project zullen onze ervaren medewerkers een doordachte offerte op maat voor u samenstellen. 

Kan ik de vloerstripper afhalen of ook laten bezorgen op locatie? 

U kunt zelf kiezen of u de vloerstripper bij ons in Ede komt afhalen of dat u hem tegen meerprijs op de door u aangegeven locatie wilt laten bezorgen. Wij beschikken over onze eigen transportafdeling en kunnen daarom snel schakelen en flexibele service leveren.

Mijn vraag over het huren van een vloerstripper is nog niet beantwoord

Heeft vragen die niet door ons zijn beantwoord op deze pagina, stel deze dan. De vriendelijke medewerkers van Rent4All voorzien u van deskundig advies en handige pro tips.

 

Specificaties


Content

Contact opnemen met de experts

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Misschien wilt u een offerte op maat ontvangen of heeft u doordacht advies nodig over uw situatie. Rent4All staat voor u klaar en helpt u de antwoorden te vinden waarnaar u op zoek bent. Bel, mail of vul het contactformulier op onze website in en één van onze deskundige medewerkers zal u ondersteunen en ontzorgen. Langs komen bij ons centrale magazijn om zelf uw machines en/of werktuigen op te halen is natuurlijk mogelijk. Reserveer wel van tevoren uw benodigde palenmaaier en minishovel. Op deze wijze voorkomt u teleurstellingen en misverstanden. Rent4All zorgt ervoor dat de door u gehuurde machines klaar staan wanneer u arriveert. U kunt dus snel aan de slag!