Probst tegelklem handbediend


Tegels oprapen, transporteren en neerleggen zonder te breken gaat een heel stuk gemakkelijker met een tegelklem. Verhuur bij Rent4All van deze tegelklemmen geeft u de mogelijkheid éénmalige klussen of projecten goed en moeiteloos af te ronden. Wanneer de aanschaf van een tegelklem, of tegeldonkey, niet wenselijk is bijvoorbeeld. Een eenmalig project vraagt immers niet direct om de aanschaf van een werktuig of gereedschap dat u daarna toch nooit meer zult gebruiken. Tegelklem verhuur is bij Rent4All mogelijk, ook in combinatie met de verhuur van andere machines en werktuigen. Rent4All ondersteunt u in ieder project, klein of groot.

Beschrijving

Over de tegelklem van Rent4All

Rent4All heeft aan alles gedacht, voor ieder project dat op uw pad komt. Of u nu particulier of ondernemer bent, ervaren of onervaren, wij staan voor u klaar. Spaar uw rug door gebruik van het slimme hefboomsysteem in deze handige tegelklem. Verhuur van deze en andere werk verlichtende gereedschappen en machines zijn betaalbaar en geven u de garantie van hoge kwaliteit materieel. Zonder daarvoor een grote investering te moeten doen of ruimte kwijt te zijn aan opslag. De tegeldonkey wordt dankbaar gebruikt door professionals over de hele wereld. Stratenmakers, tegelzetters en allerlei andere vakmensen maken het werk stukken lichter door een hoge kwaliteit tegelklem te gebruiken. Verhuur door Rent4All geeft u de mogelijkheden waarnaar u op zoek was.


Al vanaf € 12,- per dag!

Prijzen

Prijzen zijn excl. btw
Dagprijs: €15
Weekprijs: €60
Dagprijs bij weekafname: €12
Maandprijs: Op afspraak.

Meest gestelde vragen over tegelklem verhuur bij Rent4All

Als één van de grootste verhuurbedrijven in Nederland staat Rent4All voor klantgerichte service, uitstekende kwaliteit, een zorgvuldig onderhouden machinepark en natuurlijk deskundig advies op maat. Wij beantwoorden al uw vragen en geven zelfs tips voor een soepele afhandeling van ieder project. Rent4All geeft alvast antwoord op enkele veelgestelde vragen: 

Hoe lang kan ik deze tegelklem huren?

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van een tegelklem, zo lang als nodig is om uw project af te ronden. Of u dit nu in een dag, week of zelfs maand wilt doen. U profiteert van scherpe prijzen, die nog scherper worden naarmate de huurperiode langer wordt.

Kan de tegelklem ook gebracht worden naar locatie?

Beschikt u niet over eigen vervoer? De tegelklemmen van Rent4All kunnen bij uw bedrijfspand, woonhuis of zelfs op locatie worden geleverd. Onze logistieke afdeling is volledig servicegericht. Machines en werktuigen van alle soorten en maten worden voor u door Rent4All keurig op tijd afgeleverd, én weer opgehaald.

Specificaties


Klembekkenhoogte 40 mm

Klembekkenbreedte 100 mm

Draagkracht 100 kg

Breedte verstelbaar 485-1020 mm

Eigen gewicht 12 kg


Contact opnemen met de experts

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Misschien wilt u een offerte op maat ontvangen of heeft u doordacht advies nodig over uw situatie. Rent4All staat voor u klaar en helpt u de antwoorden te vinden waarnaar u op zoek bent. Bel, mail of vul het contactformulier op onze website in en één van onze deskundige medewerkers zal u ondersteunen en ontzorgen. Langs komen bij ons centrale magazijn om zelf uw machines en/of werktuigen op te halen is natuurlijk mogelijk. Reserveer wel van tevoren uw benodigde palenmaaier en minishovel. Op deze wijze voorkomt u teleurstellingen en misverstanden. Rent4All zorgt ervoor dat de door u gehuurde machines klaar staan wanneer u arriveert. U kunt dus snel aan de slag!