Palenmaaier voor minishovel


Het maaien onder omheiningen zonder palenmaaier kan een lastige klus zijn. Voor veel ondernemingen en al helemaal voor particulieren zal de aanschaf van een palenmaaier voor een minishovel echter niet reëel zijn. Het budget moet een dergelijke investering immers toestaan, ook al wordt deze niet met grote regelmaat gebruikt. Een uitstekende oplossing is natuurlijk om een palenmaaier te huren. Bij Rent4All kunt u een palenmaaier voor een minishovel huren tegen scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Wij hebben gezorgd voor een breed, zorgvuldig onderhouden machinepark. Met de ondersteuning van Rent4All maait u met gemak langs palen, bomen, gebouwen of onder omheiningen. Beschikt u niet over een eigen minishovel? Geen zorgen, die is ook te huur!

Beschrijving

Over de Palenmaaier van Rent4All

Het secuur maaien rondom schuren, hekken, stallen, fruit- en andere bomen wordt eenvoudig met een palenmaaier voor een minishovel. Dit opzetstuk is eenvoudig te bevestigen op iedere minishovel en klaart de klus in een mum van tijd. Profiteer optimaal van de voordelen van dit werktuig en bespaar tijd en geld. Bovendien beperkt u de kans op schade aan bomen en hekwerken enorm door de volledige controle in handen te nemen. De opname van de gebruikte minishovel mag niet groter zijn dan 35 liter per minuut bij 170 bar. De goed opgeleide en ervaren medewerkers van Rent4All adviseren u graag over de beste werkwijze. Weet u niet helemaal zeker welke opnamecapaciteit uw minishovel heeft? Raadpleeg Rent4All en vertrouw op het technische inzicht van onze vriendelijke experts.


Al vanaf € 60,- per dag!

Prijzen

Prijzen zijn excl. btw
Dagprijs: €75
Weekprijs: €300
Dagprijs bij weekafname: €60
Maandprijs: Op afspraak.

Stel uw vragen over de palenmaaier van Rent4All

Of u nu eerder gebruik heeft gemaakt van een palenmaaier of niet, het kan nooit kwaad om goed voorbereid te werk te gaan. Rent4All helpt u graag met deze voorbereiding door duidelijke antwoorden op uw vragen te geven. Hieronder beantwoorden wij alvast enkele veelgestelde vragen.

Hoe kan ik een palenmaaier reserveren?

Rent4All maakt het u gemakkelijk. Een palenmaaier reserveren kan simpelweg door het handige contactformulier op onze website in te vullen. Vind u het prettiger om even te bellen met één van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook. Een andere optie is om een email te sturen. Wij helpen u snel op weg.

Wat kost het om een palenmaaier te huren?

U kunt bij ons een palenmaaier huren vanaf 60 euro per dag. Vraag naar onze week- en maandprijzen en profiteer optimaal van onze scherpe prijzen en service gerichte werkwijze. 

Kan de palenmaaier worden bezorgd?
Voor drukke ondernemingen en particulieren met beperkte logistieke mogelijkheden beschikt Rent4All over een uitstekende transport afdeling. Onze logistieke medewerkers zijn snel, flexibel en vriendelijk. Uw gehuurde palenmaaier wordt keurig afgeleverd bij uw bedrijfspand, woonhuis of op locatie. 

Hoe bevestig ik de palenmaaier aan mijn minishovel?

De werktuigen en machines van Rent4All worden zorgvuldig onderhouden en werken dus optimaal. Het bevestigen van de palenmaaier aan uw minishovel is eenvoudig en wijst zichzelf. Niettemin kunt u altijd rekenen op de vriendelijke service van onze medewerkers. Schroom niet om hulp te vragen.

Specificaties


Geen bekend


Contact opnemen met de experts

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Misschien wilt u een offerte op maat ontvangen of heeft u doordacht advies nodig over uw situatie. Rent4All staat voor u klaar en helpt u de antwoorden te vinden waarnaar u op zoek bent. Bel, mail of vul het contactformulier op onze website in en één van onze deskundige medewerkers zal u ondersteunen en ontzorgen. Langs komen bij ons centrale magazijn om zelf uw machines en/of werktuigen op te halen is natuurlijk mogelijk. Reserveer wel van tevoren uw benodigde palenmaaier en minishovel. Op deze wijze voorkomt u teleurstellingen en misverstanden. Rent4All zorgt ervoor dat de door u gehuurde machines klaar staan wanneer u arriveert. U kunt dus snel aan de slag!