Graafmachine huren? Dat doe je bij Rent4All

Een gewone of mini graafmachine gebruikt u wellicht niet regelmatig op de lange termijn. Het scheelt daardoor veel om de graafmachine te huren in plaats van te kopen. Wanneer u een graafmachine huurt bij Rent4All kunt u kiezen uit diverse types. Huur een graafmachine voor de tuin en de grootse plannen die u heeft. Bent u ondernemer en heeft u een mini graafmachine nodig voor een project, dan is de huur van een elektrische graafmachine een uitstekende oplossing.  Huur de graafmachine bij Rent4All voor al uw projecten, bespaar in de kosten door de aanschaf van een nieuwe graafmachine nog even uit te stellen en begin met de huur van een graafmachine voor iedere tuin. Rent4All heeft gezorgd voor een goed gevuld machinepark met zorgvuldig onderhouden machines en werktuigen. Onze machines worden goed gereinigd, van binnen en buiten. Defecte of versleten onderdelen worden direct vervangen en wij houden ons machinepark jong.


Minigravers

Bekijk

Midigravers

Bekijk

Rupsgraafmachines

Bekijk

  

Over de mini graafmachines van Rent4All

Heeft u een kleine tuin, of gaat u als hovenier bij diverse klanten langs? Dan is een mini graafmachine huren de perfecte oplossing. Deze kleine krachtpatser kan vaak zonder problemen de meeste achtertuinen bereiken. Ideaal voor het graven van gaten voor bomen, vijvers of zelfs een zwembad. Wilt u een groter project aanpakken dan kunt u kiezen voor een elektrische graafmachine. Zo wordt het werk u compleet uit handen genomen en bent u in een mum van tijd klaar met het project. De graafmachines van Rent4All zijn uitermate geschikt voor al uw graafwerk. Onze graafmachines zijn uitgerust met de nieuwste technologie en zijn uitstekend onderhouden. Huur een graafmachine voor de tuin, zelfs voor kleinere projecten en beperkte ruimtes zijn de mini graafmachines van Rent4All uitstekend te gebruiken. Graafmachines zijn een handige hulp bij het verplaatsen van bijvoorbeeld stenen of andere materialen. Een mini graafmachine kan al 6 ton aan gewicht dragen!

Meest gestelde vragen over de graafmachines van Rent4All

Wilt u een graafmachine huren bij Rent4All, dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Wij geven daarom antwoord op al uw vragen. Zo huurt u al een graafmachine vanaf 68 euro per dag. Hoe lang u de graafmachine huurt is aan u en natuurlijk uw project. Dit kan voor een dag, maar ook voor enkele weken. Rent4All heeft gezorgd voor een brede selectie graafmachines en minigraafmachines. Wij beschikken over mini graafmachines, midi graafmachines, elektrische graafmachines, rupsgraafmachines en bovendien talloze andere machines en werktuigen. Deze zijn allemaal per dag te huur, maar ook per week of per maand. Wij beschikken over onze eigen transport afdeling, dus het afleveren van uw gehuurde graafmachine wordt volledig door ons geregeld. U kunt natuurlijk ook zelf uw graafmachine komen ophalen. Reserveer deze wel van tevoren, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Rent4All zorgt vervolgens dat de graafmachine op u staat te wachten en u snel aan de slag kunt.

Contact opnemen om een graafmachine te huren

Wilt u graag een graafmachine of een andere machine of apparaat huren, maar heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier op de website, door een email te sturen, of telefonisch natuurlijk. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers hebben de kennis in huis om u te adviseren, tips te geven en te helpen een berekening te maken over de periode waarin u een graafmachine nodig heeft. Vertel ons over uw project en Rent4All voorziet u van doordacht advies op maat. Weet u niet zeker welke machine u kunt gebruiken om het werk gemakkelijker en lichter te maken? Vertel ons over uw project en de voorkomende werkzaamheden. Wij zullen u adviseren over de mogelijke keuzes. Rent4All heeft een groot machinepark, waarmee wij iedere klus kunnen verlichten.